Sovelluslukituksen käyttöönottomääritys

Jos haluat käyttää Sovelluslukitusta, sinun on ensin tehtävä Sovelluslukituksen määritykset ja asetettava sovelluksen salakoodi, jos et ole vielä tehnyt sitä.

Sovelluslukituksen ohjattu asennustoiminto voidaan käynnistää ainoastaan kerran. Sovelluslukituksen määrityksiä voidaan myöhemmin muuttaa sovellusasetusten kautta.

Sovelluslukituksen käyttöönottomäärityksen suorittaminen:

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen alavälilehtipalkissa Kaikki ominaisuudet.
  2. Napauta Sovelluslukitus.

Tämä käynnistää sovelluslukituksen ohjatun asennustoiminnon.

3. Katso ominaisuuden kuvaus ja napauta Seuraava.
  4. Ota Kaspersky-sovelluksen helppokäyttötoiminnot käyttöön. Sovellus edellyttää toimintoja sovellusten lukitsemiseksi.

Ota helppokäyttötoiminnot käyttöön seuraavasti:

1. Napauta helppokäyttötoimintojen tietosivulla Seuraava.

Lista laitteellesi asennetuista sovelluksista aukeaa.

2. Valitse Kaspersky-sovellus luettelosta.
    3. Aseta Kaspersky-sovelluksen kytkin ON-asentoon.
    4. Vahvista toiminto napauttamalla OK.
    5. Palaa takaisin Kaspersky-sovellukseen.
  5. Aseta suojattavien sovellusten kytkimet Käytössä-asentoon Sovelluslukitus-ikkunassa.
  6. Aseta näytön lukitus, jos et ole vielä asettanut sitä Missä laitteeni on? -toiminnon käyttöönottomäärityksen aikana.

Sovelluslukitus on määritetty. Näet luettelon salakoodilla suojatuista sovelluksista.